09:12 20.03.2018

Фріз пропонує залучити нардепів до об'єднаної команди Україна-НАТО для розробки концепції операцій C4ISR

2 хв читати
Фріз пропонує залучити нардепів до об'єднаної команди Україна-НАТО для розробки концепції операцій C4ISR

Народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка", голова делегації в ПА НАТО Ірина Фріз виступає за залучення народних депутатів до створення об'єднаної проектної команди Україна-НАТО для розробки концепції операцій C4ISR з метою поліпшення управління інформацією та розвідданими.

"Провели з колегами (у парламенті - ІФ) зустріч з делегацією штаб-квартири НАТО. В рамках обміну інформацією ознайомилися з проведеною на сьогодні роботою проекту цільового трастового фонду Україна-НАТО С4, обговорили актуальні питання С2/C4ISR/JISR. Під час представлених презентацій мали можливість розглянути перелік подальших заходів щодо України з розвитку спроможності та підтримки з боку трастового фонду С4", - повідомила І.Фріз на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За словами народного депутата, однією з узагальнюючих проблем для подальшого переходу на C2/C4ISR українського сектора безпеки і оборони є відсутність чіткої міжвідомчої координації та обмежений обмін інформацією:

"Що потрібно? Створення об'єднаної проектної команди Україна-НАТО для розробки української концепції операцій C4ISR для поліпшення управління інформацією та розвідданими під час ухвалення рішень як на оперативному, так і на тактичному рівнях (управління єдиною картиною ситуаційної обізнаності)", - зазначила вона.

За словами І.Фріз, з метою підвищення ефективності дій цієї об'єднаної команди, формування якої - на завершальному етапі, вона висловила пропозицію щодо залучення представників депутатського корпусу до її роботи та обміну інформацією про поетапні кроки з написання концепції операцій внутрішнього українського C4ISR.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА