19:04 17.04.2024

В ОАЕ ліквідовують наслідки повені, спричиненої найсильнішими за 75 років зливами

1 хв читати
В ОАЕ ліквідовують наслідки повені, спричиненої найсильнішими за 75 років зливами

Комунальні служби ОАЕ розпочали ліквідацію наслідків повені, яка призвела до загибелі однієї людини, повідомляють у середу близькосхідні ЗМІ.

Найсильніше постраждав Дубай. Унаслідок стихії пошкоджено багато нижніх поверхів житлових будинків і офісів компаній, повалені дерева, обвалилися фасади деяких будівель.

Частина автомагістралей у Дубаї, як і раніше, затоплена, що призвело до транспортного колапсу. Багато власників автомобілів, зокрема люксових, кинули свої застряглі транспортні засоби на дорогах. Заняття в навчальних закладах скасовано, державних службовців переведено на віддалену роботу.

Складна ситуація також в аеропортах Дубая. У Міжнародному аеропорту Дубай у середу сотні авіарейсів скасовано, затримано або перенаправлено до інших повітряних гаваней. Однак аеропорт, який вважається одним з найбільших у світі, у середу поступово відновлює роботу, відправлено й прийнято кілька рейсів.

"Ми працюємо над тим, щоб відновити нашу діяльність якнайшвидше в дуже непростих умовах", - зазначено в повідомленні Міжнародного аеропорту Дубай.

Згідно з інформацією метеослужб ОАЕ, зливи, що обрушилися раніше цього тижня на країну, стали найсильнішими за останні 75 років. У деяких районах випало до 250 мм опадів менш ніж за добу.

У сусідньому Омані також продовжують ліквідацію наслідків повені. Там загинули 18 осіб. Негода зачепила Катар і Бахрейн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів - Шмигаль

Житлову субсидію на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначено автоматично - Мінсоцполітики

Країни G7 знижуватимуть залежність від Росії в галузі атомної енергії - заява

Між станціями метро "Деміївська" та "Либідська" розпочався демонтаж залізобетонних тюбінгів - КП "Київський метрополітен"

Суд дозволив зняти з митрополита Павла електронний браслет, але не відлучатися з місця проживання

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Іспанії

Правоохоронець із Запоріжжя вимагав у військового хабаря за непритягнення до відповідальності за ДТП, у якій той не був винен

Зеленський: Членство в ЄС - мрія, яка скоро стане реальністю для України

Чарльз III повернувся до громадських обов'язків після діагностування раку

Україна планує більше залучати до розмінування жінок - Свириденко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА