07:44 09.01.2024

Киянам рекомендують знову носити маски для зменшення ризику зараження COVID-19

1 хв читати
Киянам рекомендують знову носити маски для зменшення ризику зараження COVID-19

Через нові випадки зараження COVID-19 киянам рекомендують знову носити маски для зменшення ризику зараження, повідомила пресслужба київської міськдержадміністрації.

"У Києві це питання теж актуальне. Адже щотижня фіксуються нові випадки захворювання на коронавірус. Серед пацієнтів, які госпіталізовані, є й важкі пацієнти", - цитує пресслужба КМДА слова першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника.

Він наголосив, що киянам доцільно повернутися до маскового режиму в місцях скупчення людей для зменшення ризику зараження.

"Йдеться насамперед про ваше здоров'я, яке потрібно берегти. Зокрема, у разі погіршення стану та перших симптомів недуги слід обов'язково звертатися до свого сімейного лікаря та, за потреби, яку визначить лікар, вчасно проходити тестування на COVID-19", - зазначив він, нагадавши, що надійним захистом від тяжкого короновірусного перебігу хвороби є вакцинація.

Як повідомлялося, Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) закликає продовжувати дотримуватися маскового режиму та соціальної дистанції, щоб уникнути зараження COVID-19, ці рекомендації пов'язані з тенденцією зростання в багатьох країнах, де спостерігаються випадки коронавірусної хвороби, повідомив генеральний директор ВООЗ Тедрос Адханом Гебреєсус.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА