19:41 11.10.2023

Глава Пентагону: США можуть і будуть допомагати і Україні, і Ізраїлю

1 хв читати
Глава Пентагону: США можуть і будуть допомагати і Україні, і Ізраїлю

Міністр оборони США Ллойд Дж. Остін ІІІ за результатами 16-го засідання Контактної групи з оборони України (формат "Рамштайн") заявив, що США можуть і будуть робити все необхідне для підтримки і України, і Ізраїлю.

"Із точки зору нашої спроможності продовжувати підтримувати зусилля і в Україні, і наші зусилля в Ізраїлі - ми, безумовно, можемо робити і те, і інше. І ми робитимемо це. Ми найсильніша нація. Ми маємо намір робити все необхідне, щоб допомогти нашим союзникам і партнерам. І ми також подбаємо про те, щоб зберегти власні здібності для захисту наших інтересів і захисту нашої країни", - сказав Остін на брифінгу з головою Об'єднаного комітету начальників штабів Чарльзом Брауном.

Відповідаючи на запитання про подальшу допомогу Києву через ситуацію в Конгресі, глава Пентагону висловив упевненість, що двопартійна підтримка України зберігається.

"Я повідомив своїм колегам, що переконаний, з урахуванням того, як я спілкувався з членами Конгресу, Україна, як і раніше, має двопартійну підтримку", - сказав Остін.

Він також повідомив колегам про високий рівень підтримки України з боку американського народу. "Тому що Україна справді важлива", - додав міністр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА