06:10 20.12.2022

Зеленський дякує "Укрзалізниці" та ЮНІСЕФ за святковий проєкт для дітей, які проживають недалеко від лінії фронту

1 хв читати
Зеленський дякує "Укрзалізниці" та ЮНІСЕФ за святковий проєкт для дітей, які проживають недалеко від лінії фронту

Президент України Володимир Зеленський подякував "Укрзалізниці" та ЮНІСЕФ за організацію подарунків та святкових спектаклів для дітей, які живуть недалеко від лінії фронту.

"Сьогодні день Святого Миколая – традиційний день, коли ми всі бажаємо миру та тепла, надійного захисту та перемоги. Вірю, що Миколай дослухається. Сьогодні стартував проєкт "Укрзалізниці" та ЮНІСЕФ – спільний проєкт, який може принести свято українським дітям. Тим, хто живе поряд з лінією фронту та в деокупованих районах", - сказав він у відеозверненні у понеділок.

За словами Зеленського, спеціальні святкові потяги прямують за трьома напрямками. "Сьогодні – Донеччина. 21 грудня вирушає такий святковий потяг до Харківської області. 23-го – до Миколаївської, Херсонської області. Везуть святкові спектаклі та понад 30 тисяч подарунків", - зазначив він.

"Дякую всім в "Укрзалізниці", в ЮНІСЕФ, в уряді, хто організував цей проєкт. Хочу й окремо подякувати ЮНІСЕФ за більш ніж 100 мільйонів доларів підтримки для українських родин. Більш як 120 тисяч родин, зокрема ті, хто виховує чотирьох і більше дітей, дітей з інвалідністю, можуть отримати грошову допомогу. Загалом програма торкнеться понад 600 тисяч українців", - сказав президент.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА