19:52 06.11.2022

У Бериславі на Херсонщині окупанти підірвали високовольтні ЛЕП, ймовірно, у місті не буде світла до його повної деокупації

1 хв читати
У Бериславі на Херсонщині окупанти підірвали високовольтні ЛЕП, ймовірно, у місті не буде світла до його повної деокупації

У Бериславі на Херсонщині російські окупанти висадили в повітря високовольтні лінії електропередачі, в місті, ймовірно, не буде світла до його повної деокупації, повідомив голова обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич.

"У тимчасово окупованому Бериславі російські війська підірвали високовольтні лінії електропередачі. Зруйновано близько півтора кілометра опор та ліній", - написав Янушевич у телеграм-каналі в неділю ввечері.

За його словами, місто залишилося без електроживлення, пошкодження є досить масштабними.

"Оперативно полагодити поломки неможливо - не вистачає фахівців, обладнання та й російські загарбники не дадуть цього зробити. Мабуть, у Бериславі не буде світла до повної деокупації міста", - наголосив він.

Крім того, як зазначається Янушевич, окупанти замінували у Бериславі і водонапірні свердловини, яких у місті 14. Він зазначив, що уточнюється інформація щодо кількості замінованих.

Також окупанти висадили в повітря і високовольтні лінії, що йдуть на Херсон. Тому в обласному центрі та низці інших населених пунктів почалися проблеми з електропостачанням.

"Такі дії російської армії – цілеспрямований терор проти мирного населення Херсонщини. Відчуваючи неминучість своєї поразки, росіяни знищують все, щоб наші люди були змушені виживати у нелюдських умовах", - підсумував голова ОВА.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА