17:34 13.10.2022

У рамках чергового обміну полоненими з РФ вдалося звільнити ще 20 людей

2 хв читати

У рамках чергового обміну полоненими з РФ вдалося звільнити ще 20 осіб, серед них 14 військовослужбовців Збройних сил, 4 бійці територіальної оборони, один службовець Національної гвардії та один військовослужбовець Військово-Морських сил, повідомив глава Офісу президента.

"Наші повертаються додому… Вдалося звільнити з полону 20 людей. Це 20 історій українських героїв, 14 – воїнів ЗСУ, 4 – бійців ТРО, одного нацгвардійця та військовослужбовця ВМС", – написав Єрмак у своєму телеграм-каналі.

За його словами, серед звільнених із полону є люди, яких росіяни утримували в колонії в Оленівці (Донецька обл.), а також на тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей.

Наразі вони проходять медичний огляд.

"Усі щасливі бути на рідній землі. Їх дуже чекали вдома. Ми повернемо всіх. Інакше не буде", - додав Єрмак. 

Як повідомляється в телеграм-каналі Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, серед звільнених солдати, сержанти та один офіцер.

"Звільнені захисники проходять службу, зокрема, в патрульному батальйоні ЗАЕС, 808 понтонно-мостовому полку, 503 окремому батальйоні морської піхоти, 56 окремій мотопіхотній бригаді, 24, 53, 65 і 92 окремих механізованих бригадах, 46 окремій десантно-штурмовій бригаді, у військах ТрО. Найстаршому зі звільнених воїнів – 49 років, наймолодшому – 19 років", - йдеться в повідомленні.

У штабі додали, що триває робота над наступними обмінами. "Україна робить усе можливе для повернення всіх захисників та захисниць", - наголошується в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА