06:50 03.09.2022

У Португалії засновано стипендію Юлії Тимошенко для вступу до Школи бізнесу та економіки NOVA – "Батьківщина"

2 хв читати

Школа бізнесу та економіки NOVA у Португалії запровадила стипендію імені Юлії Тимошенко для студенток з України, які є біженками чи внутрішньо переміщеними особами, заявив декан школи Даніель Траса.

"Для мене велика честь анонсувати, що ми запроваджуємо стипендію імені Юлії Тимошенко для талановитих студенток з України. Це не лише допомога студентам, а й визнання вкладу колишнього прем’єр-міністра, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко у розвиток демократії в Україні", – наводить слова Траса сайт партії "Батьківщина".

Конференція Estoril Conferences-2022, на якій було анонсовано заснування стипендії, відбувається у Португалії під патронатом президента Португалії та за підтримки Європейської комісії. Тема заходу: "Відновлення балансу у світі: заклик до Покоління Мети" у світлі наявних глобальних викликів, зокрема війни Росії проти України.

За словами Траса, починаючи з цього навчального року дві студентки з України, які є біженцями або внутрішньо переміщеними особами, отримають стипендію для навчання у Школі бізнесу та економіки Nova. Стипендія покриватиме витрати на навчання у школі, переліт до Португалії, якщо потрібно, та проживання у цій країні.

Школа бізнесу та економіки NOVA є найпрестижнішою бізнес-школою Португалії та однією з провідних бізнес-шкіл Європи. З грудня 2007 року школа бізнесу та економіки NOVA є членом Глобального альянсу в освіті з управління (CEMS), до якого входять 34 провідні бізнес-школи та університети з усього світу. Вона була першою португальською бізнес-школою, що здобула міжнародну акредитацію та світове визнання у сфері міжнародної освіти.

В інформації також зазначається, що очікується, що інші члени альянсу приєднаються до оголошеної ініціативи та започаткують відповідну стипендію імені Юлії Тимошенко.

Джерело:

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА