07:50 13.05.2022

На Харківщині ворожий снаряд влучив у ангарну будівлю, троє людей загинуло, п’ятеро поранено

1 хв читати
На Харківщині ворожий снаряд влучив у ангарну будівлю, троє людей загинуло, п’ятеро поранено

Минулої доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 42 оперативних виїзди, 32 з яких на ліквідацію пожеж, зокрема 12 пожеж, спричинених обстрілами.

"Підрозділи ДСНС протягом доби здійснили 12 виїздів на гасіння пожеж, викликаних ворожими обстрілами. Так, рятувальники виїжджали на гасіння пожеж у Богодухівському (4), Ізюмському (4), Чугуївському (1), Харківському (2) районах області та Слобідському (1) районі міста", - повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області.

Зокрема, 12 травня, о 16.35 у с. Шебелинка Ізюмського району області ворожий снаряд влучив у ангарну будівлю, через що почалася пожежа. Вогонь охопив площу близько 200 кв. Горіла покрівля ангара та 10 вантажівок. Силами підрозділів ДСНС пожежу вдалося погасити о 19.00 год. У результаті пригоди загинули 3 особи та 5 постраждали.

Крім того, о 10.16 внаслідок влучення ворожого обстрілу на відкритій території в Слобідському районі міста Харкова, спалахнула трава та сміття на площі 2 га. Було пошкоджено два тролейбуси. На місці події працювали підрозділи ДСНС, о 12:16 пожежу було ліквідовано.

Протягом доби підрозділи ДСНС також проводили аварійно-рятувальні роботи та розбирали завали у зруйнованих будинках Київського, Московського, Шевченківського, Новобаварського та Холодногірського районів Харкова.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби ліквідували 47 ворожих боєприпасів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА