13:16 20.03.2022

"Укрзалізниця" відзначає поступове скорочення кількості гуманітарних вантажів

1 хв читати
"Укрзалізниця" відзначає поступове скорочення кількості гуманітарних вантажів

"Укрзалізниця" відзначає поступове скорочення кількості гуманітарних вантажів та закликає українців консолідувати допомогу друзів у Європі.

"Перша хвиля допомоги починає потроху згасати. Європейці мобілізувалися перші тижні війни і щодня везли десятки тонн допомоги до кордонів з Україною. Наразі обсяги допомоги зменшуються, але потреба у гуманітарці у містах, які знищуються російськими орками, лише зростає", - йдеться у повідомленні у телеграм-каналі "Укрзалізниці".

У компанії також повідомили, що вже отримали у Львові чергову партію гуманітарної допомоги від дружніх країн, яка вже сьогодні вантажними вагонами вирушить до інших міст нашої держави.

Серед товарів – ліки, одяг, засоби гігієни, їжа.

Загалом із початку війни "Укрзалізниця" перевезла 1199 вантажних вагонів гуманітарної допомоги та близько 6,7 тис. тонн у пасажирських поїздах.

"Закликайте ваших друзів, знайомих, організації, які прагнуть підтримувати Україну – збирати та передавати гуманітарну допомогу. Працюють пункти транспорту допомоги в Україну через Польщу", - наголосили в "Укрзалізниці".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА