16:21 19.03.2022

Зеленський нагородив бійців КОРДу, які виконують завдання з відбиття російської агресії

1 хв читати

Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди бійцям підрозділу особливого призначення Національної поліції України КОРД, які виконують важливі завдання у рамках протидії повномасштабній збройній агресії Російської Федерації проти України.

"Глава держави відзначив мужність та самовідданість бійців КОРДу під час порятунку життя людей, забезпечення правопорядку в Україні в умовах воєнного стану", - йдеться у повідомленні пресслужби глави держави, оприлюдненому у суботу.

У ньому уточнюється, що правоохоронці, яких нагородив президент, сумлінно працюють над виявленням диверсійно-розвідувальних груп противника на території України, реагують на оперативну інформацію про можливі дії ворога, долучаються до охорони адміністративних будівель державного значення та за необхідності дають збройну відсіч ворожим силам.

"Під час повномасштабної війни з Росією, з однієї, як казали, найпотужніших армій, ви є потужними захисниками України", – сказав Зеленський під час вручення нагород.

Він зазначив, що бійці КОРДу виконують важливі завдання щодо захисту тих, хто перебуває в тилу, та допомагають нашим воїнам на передовій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА