08:59 05.03.2022

Держприкордонслужба повідомляє про черги на п.п. "Рава-Руська", "Грушів", "Краковець" та "Шегині"

1 хв читати

Значні черги на виїзд з України на її західному кордоні станом на 6:00 суботи було зафіксовано на чотирьох пунктах пропуску на кордоні з Польщею, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон.

Згідно з його інформацією у Facebook, у пункті пропуску "Рава-Руська" вони становили 700 легкових авто та 800 пішоходів, "Краковець" – 750 авто та 1300 пішоходів, "Грушів" – 400 авто та 900 пішоходів та "Шегині" – 250 авто.

На трьох пунктах пропуску до Польщі, за даними Держприкордонслужби, черг немає зовсім: "Ягодин", "Устилуг" та "Смільник", а в "Угриніві" на проїзд чекають 30 авто.

На кордоні зі Словаччиною на основному переході "Ужгород" на ранок п'ятниці було 25 авто та нуль пішоходів, а на переходах "Малі Селменці" (тільки пішохідний) та "Малий Березний" черги були відсутні.

На кордоні з Угорщиною на всіх п'яти переходах: "Тиса", "Дзвінкове", "Вилок", "Косино" та "Лужанка" черг не було, зазначає Держприкордонслужба.

З трьох переходів до Румунії черги зовсім були відсутні в "Солотвино" та "Дьяково", тоді як у "Порубному" було 200 авто.

Зрештою на всіх чотирьох переходах до Молдови ("Мамалига", "Кельменці", "Россошани" та "Сокиряни"), за даними Держприкордонслужби в суботу вранці черги були відсутні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА