12:35 06.02.2022

В Україні очікується незначне потепління, місцями мокрий сніг з дощем

2 хв читати
В Україні очікується незначне потепління, місцями мокрий сніг з дощем

Найближчої доби погоду над територією України визначатиме атмосферний фронт і тепла повітряна маса.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у понеділок, 7 лютого, у західних областях помірний, вдень у північних, Вінницькій та Черкаській областях невеликий мокрий сніг та дощ, на Закарпатті значні опади; на решті територій без суттєвих опадів.

На дорогах, крім південної частини, місцями ожеледиця.

Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях, вдень місцями в Україні пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 0-5° морозу, у західних областях місцями 1-3° тепла; вдень 1-6° тепла, у південній частині 5-10° тепла.

У Карпатах значний сніг, пориви вітру 20-25 м/с, хуртовини, температура вночі та вдень 2-7° морозу.

У Києві в понеділок вночі без суттєвих опадів, вдень невеликий мокрий сніг і дощ. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 3-5° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 7 лютого найвища температура вдень (+9,2°) була в 2004 році, найнижча вночі (-32,2°) в 1929 році.

У вівторок вночі, 8 лютого, в Україні, крім більшості західних областей, вдень у східних та південно-східних областях невеликий мокрий сніг та дощ; на решті територій без суттєвих опадів. Температура вночі і вдень від 3° морозу до 2° тепла, в південних, східних областях, вдень і на крайньому заході 0-5° тепла, в Криму до 8° тепла.

9 лютого вночі в Україні, крім південних і більшості центральних областей, вдень на північному сході країни невеликий мокрий сніг, на решті території без суттєвих опадів.

Температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, у західних, південно-західних областях до 8° тепла (вночі у західних, вдень у північно-східних областях близько 0°).

У Карпатах невеликий, вночі 9 січня помірний сніг, температура вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, у південних, західних областях місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві у вівторок хмарно з проясненнями. Вночі невеликий мокрий сніг, Вдень без суттєвих опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Температура 8 лютого вночі та вдень близько 0°; 9 лютого вночі 1-3° морозу, вдень 2-4° тепла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що Ізраїль близький до викорінення військового потенціалу ХАМАС

Суд обрав запобіжний захід ще одному фігуранту справи про незаконний продаж землі на Закарпатті

Суд призначив до розгляду справу ексдиректора "Укрспецекспорту" й близького родича колишнього першого заступника секретаря РНБО

Наступні місяці мають показати прогрес у наближенні України до Євросоюзу - Зеленський

Двопартійна делегація Конгресу США запевнила Київ у підтримці України

Зеленський обговорив із Сирським і Баргилевичем підготовку контрзаходів щодо логістики й техніки окупанта

Зеленський привітав Канаду з національним днем

Рух вантажного транспорту відновився на чотирьох ПП на польському кордоні, незабаром буде відкрито на всіх - заступник міністра

Голова комітету розвідки Конгресу США виступає за розширення застосування американської зброї Україною для ударів по території РФ

Держгеокадастр запустив гарячу лінію для реєстрації геопросторових даних

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА