20:23 10.09.2021

В "Євросолідарності" вважають, що мета сьогоднішнього засідання ТСК щодо "вагнерівців" - вигородити Зеленського та Офіс президента

2 хв читати
В "Євросолідарності" вважають, що мета сьогоднішнього засідання ТСК щодо "вагнерівців" - вигородити Зеленського та Офіс президента

Мета сьогоднішнього засідання тимчасової слідчої комісії (ТСК) у справі "вагнерівців" - "витягнути" президента України Володимира Зеленського та Офіс президента з-під статті про державну зраду, заявляє народний депутат із фракції "Європейська солідарність" Микола Величкович.

"Безугла (голова ТСК - ІФ) і ТСК зі "Слуг" намагаються вигородити Зеленського та тих, хто був у нього на тій нараді, коли розглядалося питання щодо операції з "вагнерівцями". Для нас незрозуміло, чому не викликають на засідання ТСК Єрмака, а також тих, хто були присутні під час цього засідання. Коли сьогодні Безугла давала брифінг, вона вже оприлюднила певні висновки комісії, в той самий час як офіцери, які сьогодні прийшли на засідання, готові були давати свідчення ТСК щодо операції, саме офіцери, які були причетні до цієї операції - їх ще не заслухали. А Безугла вже дала свої висновки і своє бачення", - наголосив Величкович.

Зокрема, за словами нардепа, сьогоднішнє засідання - "це операція з відмивання Офісу президента, витягування з-під статті про державну зраду".

Говорячи про матеріали, які оприлюднив американський CNN, нардеп зазначив: "Автор цих матеріалів їздив із Зеленським на передову. Його Офіс президента вихваляв як професійного журналіста. Якщо чиновники на Банковій не знають, хто цей автор, то вони мали б поцікавитися стандартами, які має CNN. Вони поки не перевірять інформацію з кількох джерел, матеріали не публікують", - зазначає народний депутат.

Величкович також додав: "Те, що ми почули, це приниження наших спецслужб. Це плювок нашим військовим, нашим хлопцям, які служать Україні і проводять такі унікальні спецоперації".

Депутат наголосив, що має бути створена окрема ТСК щодо "вагнерівців".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА