14:46 16.03.2021

Аваков і прем'єр-міністр Катару обговорили підготовку до підписання низки двосторонніх документів про поліцейську, економічну і військову співпрацю

2 хв читати
Аваков і прем'єр-міністр Катару обговорили підготовку до підписання низки двосторонніх документів про поліцейську, економічну і військову співпрацю

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і прем'єр-міністр Катару Халід бен Халіфа бен Абдул Азіз Аль Тані під час зустрічі в Досі обговорили підготовку до підписання низки двосторонніх документів про поліцейську, економічну та військову співпрацю.

"Сьогодні в Досі провів зустріч з прем‘єр-міністром Катару. Обговорили підготовку до підписання низки двосторонніх документів про поліцейське, економічне та військове співробітництво. Далі буде!" - написав Аваков на своїй сторінці у Twitter.

Як повідомляється на сайті МВС у вівторок, Аваков перебуває в Катарі для участі в Міжнародній виставці технологій внутрішньої національної безпеки та поліцейського обладнання Milipol Qatar 2021. Зі своїм катарським колегою він обговорив співпрацю у поліцейській, економічній і військовій сферах у межах підготовки до підписання двосторонніх угод під час державного візиту до Катару президента України Володимира Зеленського у квітні.

"Наші двосторонні відносини з Катаром мають великий потенціал… У нас хороша взаємодія за військово-технічними постачаннями. Нещодавно катарська сторона купила українські ракети. Сподіваюся, це не остання взаємовигідна співпраця, адже Україна є одним зі світових лідерів у ракетобудуванні", - зазначив міністр внутрішніх справ України.

Він наголосив на важливості проведення цьогорічної виставки, організація якої відбувалася в непростих умовах через пандемію коронавірусу. "Незважаючи на те, що ми уже вдруге на виставці в Катарі, завжди знаходимо для себе щось нове. Адже тут представлені світові тренди розвитку систем безпеки… Нас цікавлять внутрішні системи комп‘ютерного аналізу, які ми тут побачили", - сказав Аваков.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА