21:36 15.03.2021

Дилерська мережа Nissan в Україні поповнилася новим центром в Одесі

2 хв читати
Дилерська мережа Nissan в Україні поповнилася новим центром в Одесі

Дилерська мережа компанії "Ніссан Мотор Україна" поповнилася дилерським центром "NISSAN на Грушевського" компанії "Скай Моторс+" в Одесі, який став 32-м дилерським центром Nissan в Україні і другим в Одесі, повідомляє прес-служба офіційного імпортера.

Згідно з повідомленням, дилерський комплекс площею 2500 кв. м містить, зокрема, сервісний центр на 22 пости.

У прес-релізі наголошується, що компанія "Скай Моторс+" є частиною групи компаній "Автомайстер", яка представляє дев'ять автобрендів в Одеській області, і пропонує комплексний підхід до обслуговування клієнтів, зокрема, персональний онлайн помічник (чат бот), цілодобову підтримку, безкоштовну поїздку в автоцентр на таксі UKLON для проходження тест-драйву.

За даними асоціації "Укравтопром", в Україні в 2020 році продано 3,83 тис. автомобілів Nissan - на 28% менше, ніж роком раніше (всього в Україні продано 85,5 тис. легкових автомобілів - на 3% менше).

Група компаній "Автомайстер", за інформацією на її сайті - лідер продажу авто в Одесі і області з чисельністю персоналу понад 300 осіб. Офіційно представляє Hyundai, Renault, KIA, Ford, Citroen, Skoda, Chery, Haval і Nissan. Власний імпорт ГК "Автомайстер" представляє компанія UNICARS.

За даними держреєстру, власником ТОВ "Скай Моторс+" є одесит Олександр Кауфман.

Дочірня компанія Nissan Motor Co - OOO "Ніссан Мотор Україна" розпочала діяльність у квітні 2005 року, виконує функцію імпортера і дистриб'ютора Nissan і Infiniti в Україні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА