10:44 06.02.2021

Нацгвардія України у 2021-2022 рр. отримає 10 французьких вертольотів H225

1 хв читати
Нацгвардія України у 2021-2022 рр. отримає 10 французьких вертольотів H225

Національна гвардія України у 2021-2022 роках отримає десять вертольотів типу H225 в рамках реалізації контракту з Airbus Helicopters, повідомляє МВС.

Відповідно до угоди між українським і французьким урядами, компанія Airbus Helicopters і ДП "Українське авіаційно-транспортне підприємство "Хорів-АВІА" підписали контракт про постачання впродовж 2018-2022 років 12 вертольотів типу H225 для потреб Нацгвардії, вказано в повідомленні МВС.

На офіційній зустрічі представники Нацгвардії та Airbus Helicopters розглянули питання поставки шести повітряних суден у 2021 році та відправки двох наявних в НГУ вертольотів на підприємства компанії Airbus Helicopters. Таке рішення було ухвалено, щоб провести модернізацію з метою доукомплектування вертольотів, переданих попередньо.

У 2018-2019 рр. компанія Airbus Helicopters здійснила поставку двох вертольотів. Крім того, представники компанії перенавчали два екіпажі Нацгвардії та частину інженерно-технічного складу (на території Франції, Шотландії та Німеччини) для забезпечення обслуговування та експлуатації цих вертольотів.

Вертольоти оснащені двома потужними двигунами "Makila 2A", сучасною авіонікою, новітніми системами керування польотом, системою автоматичного пілотування, системами десантування особового складу, пошуку та рятування, які значно знижують навантаження на пілотів і підвищують рівень виконання завдань, а також забезпечення безпеки польотів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА