09:47 26.01.2021

Реєстр надавачів та одержувачів соцпослуг в Україні впорядкують у місячний термін - Мінсоцполітики

1 хв читати

Національна соціальна сервісна служба за участю обласних і Київської міської державних адміністрацій у місячний термін вживе заходів щодо впорядкування Реєстру надавачів та одержувачів соціальних послуг, повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики України.

"За дорученням Міністра соціальної політики Марини Лазебної Національна соціальна сервісна служба за участі обласних та Київської міської державних адміністрацій у місячний термін здійснить заходи щодо виявлення і внесення до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг інформації стосовно надавачів соціальних послуг недержавного сектору з тимчасовим або постійним проживанням громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, бездомних осіб, осіб звільнених з місць позбавлення волі, осіб із залежністю від наркотичних засобів чи психотропних речовин", - ідеться в повідомленні.

Крім того, Сервісна служба забезпечить проведення моніторингу діяльності надавачів соціальних послуг недержавного сектора.

Як повідомлялося, міністр соцполітики Лазебна заявила, що ринок надання соціальних послуг із розміщення людей похилого віку приватними інституціями в Україні переважно перебуває в тіні.

Як повідомлялося, 21 січня в Харкові в двоповерховому житловому будинку, переобладнаному під будинок для літніх людей, виникла пожежа. Загинули 16 осіб. Як з'ясувалося, за адресою, де сталася пожежа, не зареєстровано жодних закладів соцзахисту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів - Шмигаль

Країни G7 знижуватимуть залежність від Росії в галузі атомної енергії - заява

Між станціями метро "Деміївська" та "Либідська" розпочався демонтаж залізобетонних тюбінгів - КП "Київський метрополітен"

Суд дозволив зняти з митрополита Павла електронний браслет, але не відлучатися з місця проживання

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Іспанії

Правоохоронець із Запоріжжя вимагав у військового хабаря за непритягнення до відповідальності за ДТП, у якій той не був винен

Зеленський: Членство в ЄС - мрія, яка скоро стане реальністю для України

Чарльз III повернувся до громадських обов'язків після діагностування раку

Україна планує більше залучати до розмінування жінок - Свириденко

Унаслідок ворожих ударів по Харкову одна людина загинула, дев’ятеро постраждали - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА