12:58 16.12.2020

Масштабна онлайн-конференція послів України відбудеться 17-22 грудня

1 хв читати
Масштабна онлайн-конференція послів України відбудеться 17-22 грудня

В онлайн-форматі 17-22 грудня відбудеться конференція керівників закордонних дипломатичних установ України за участю послів, постійних представників генеральних консулів за кордоном.

Як повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України, конференцію відкриє президент України Володимир Зеленський.

Зазначається, що під час заходу відбудуться пленарні засідання за участю прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля і голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Також у заходах візьме участь міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та його заступники.

"Конференція пройде під гаслом "Прагніть більшого". Її мета - визначити пріоритети та завдання зовнішньої політики України на найближчу перспективу. Учасники окреслять позиції та амбіції України у світі, шляхи удосконалення дипломатичної роботи задля захисту та просування національних інтересів нашої держави. Також обговорять стратегію просування українського експорту на іноземних ринках і залучення іноземних інвестицій в Україну як пріоритетні завдання української зовнішньої політики", - йдеться в повідомленні.

Крім того, почесним гостем стане міністр закордонних справ Турецької Республіки Мевлют Чавушоглу. Також зі спеціальним відеозверненням до учасників конференції звернеться Верховний представник ЄС з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА