14:49 09.12.2020

Мюнхенська конференція з безпеки скасована через пандемію COVID-19

1 хв читати
Мюнхенська конференція з безпеки скасована через пандемію COVID-19

Запланована на лютий 2021 року 57-ма Мюнхенська конференція з безпеки не відбудеться через пандемію COVID-19, що триває, повідомляє прес-служба конференції.

"Мюнхенська конференція з безпеки проводиться щороку в лютому протягом понад п'яти десятиліть. У 2021 році пандемія, яка продовжується, не дасть змоги нам прийняти у себе конференцію з 19 до 21 лютого, як спочатку планувалося", - заявив голова конференції Вольфганг Ішингер.

Він наголосив, що з урахуванням наявних глобальних загроз і викликів міжнародній безпеці конференція має запропонувати платформу для неформального обміну думками між міжнародними особами, які ухвалюють рішення, якнайшвидше.

"Ми продовжимо працювати з нашими партнерами, щоб своєчасно призначити дату проведення конференції у 2021 році. Оголошення буде зроблено, щойно це буде підтверджено відповідальними органами", - заявив Ішингер.

"Моєю ціллю як голови, як і раніше, є скликання Мюнхенської конференції з безпеки 2021 року якнайшвидше в її традиційній фізичній формі, щойно дадуть змогу умови", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА