11:50 01.07.2020

Кордони для України вже відкрили Туреччина, Єгипет, Албанія, Хорватія та Чорногорія

1 хв читати
Кордони для України вже відкрили Туреччина, Єгипет, Албанія, Хорватія та Чорногорія

Кордони для українських туристів на сьогодні вже відкрили п'ять країн - Туреччина, Єгипет, Албанія, Хорватія і Чорногорія, повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у своєму Telegram-каналі в середу.

При цьому, за його словами, Єгипет відкритий лише з обов'язковою 14-денною самоізоляцією після повернення додому через підвищений рівень випадків COVID-19, Хорватія - за умови підтвердження бронювання готелю або гостьового житла, а Чорногорія - за умови негативного результату ПЛР-тесту на коронавірус, зробленого протягом останніх 48 годин.

Відвідування Албанії і Туреччини не потребує якихось умов.

"Через нестабільну епідемічну ситуацію в Україні інші європейські кордони, на жаль, залишаються зачиненими для українських туристів. Проте іноземцям, дипломатам та громадянам України, які мають дійсні робочі чи навчальні контракти або посвідку на проживання в ЄС, морякам, що прямують на корабель, громадянам, які транзитом прямують через ЄС, в'їзд дозволено", - додав міністр.

Криклій також зазначив, що кожні два тижні ЄС переглядатиме список держав, в які можна буде в'їжджати, і залежно від обставин або повністю знімати обмеження на поїздки або знову запроваджувати їх для конкретних країн.

Грузія також ухвалить рішення про відкриття кордонів залежно від розвитку епідемічної ситуації в Україні, додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА