13:05 23.05.2020

Зеленський: українські морські піхотинці продемонстрували мужність і відвагу у протистоянні з російським агресором

2 хв читати
Зеленський: українські морські піхотинці продемонстрували мужність і відвагу у протистоянні з російським агресором

Президент України Володимир Зеленський з нагоди Дня морської піхоти України відзначив роль українських морських піхотинців у захисті територіальної цілісності країни від агресії Росії.

" Вітаю вас із Днем морської піхоти України - професійним святом воїнів, які володіють особливими навичками та спеціальною підготовкою і спроможні діяти однаково ефективно на суші, на морі та в повітрі, виконуючи важливі завдання за будь-яких умов бойової обстановки", – йдеться у привітанні глави держави воїнам і ветеранам морської піхоти Військово-Морських Сил України.

Зеленський наголосив, що морська піхота – більше, ніж просто рід військ. "Це братерство сильних, витривалих, вірних своїм переконанням і покликанню патріотів України, які завжди там, де важко, де необхідна швидкість, рішучість і перемога. Саме тому гасло “Вірний завжди” є справжньою візитною карткою українського морського піхотинця", - зазначив він.

Президент зазначив, що за часів доленосних випробувань для України морські піхотинці своїм прикладом і вмілими діями на практиці довели високу бойову майстерність, демонструючи мужність і відвагу в протистоянні з російським агресором.

"Від імені Українського народу висловлюю подяку особовому складу та ветеранам морської піхоти за стійкість і героїзм, виявлені під час захисту територіальної цілісності України. У цей день ми вклоняємось сім’ям та родинам полеглих захисників, вшановуючи пам’ять про кожного, хто віддав своє життя в ім’я України. Переконаний, що українські морські піхотинці й надалі надійно захищатимуть свободу і незалежність нашої держави. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, добробуту, незламності духу та нових перемог. Слава морській піхоті України! Слава Україні!", – йдеться у привітанні Зеленського на його офіційному сайті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА