08:51 14.01.2020

Транспортний рух на вулиці Антоновича біля Либідської площі перекрито

2 хв читати
Транспортний рух на вулиці Антоновича біля Либідської площі перекрито

Рух транспорту на вул.Антоновича поблизу Либідської площі, де напередодні прорвало тепломережу, перекрито, повідомили в Київській міськдержадміністрації.

"Через прорив тепломережі на вулиці Антоновича поблизу Либідської площі перекрито транспортний рух. У зв'язку з цим змінено маршрути тролейбусів №№ 1, 12, 42-Д, 43, 50 і автобусів №№ 20, 20-К, 27, 51, 52", - сказано в повідомленні, оприлюдненому у вівторок уранці.

У КП "Київпастранс" закликають пасажирів і водіїв спланувати свої маршрути з урахуванням вимушених змін.

Зокрема, тролейбуси № 1 курсують від вул.Маршальської до вул.Саперно-Слобідської; тролейбуси № 12 - від ст. м. "Васильківської" до вул.Саперно-Слобідської; тролейбуси № 42-Д - від вул.Відрадної до вул.Саперно-Слобідської; тролейбуси № 43 - від Кібцентру до Дарницької пл. без заїзду на Либідську пл.; тролейбуси № 50 - від вул.Милославської до Дарницької пл.; автобуси № 20 - ст. м. "Площа Льва Толстого" - вул.Джона Маккейна - б-р Дружби Народів - ж / м "Корчувате"; автобуси № 20К: ст. м. "Площа Льва Толстого" - вул.Джона Маккейна - б-р Дружби Народів - вул.Маршальська; автобуси № 27 - с.Пірогів до Деміївської пл.; автобуси № 51 - від ст. м. "Червоний хутір" до Деміївської пл.; автобуси № 52 від вул.Закарпатської до Деміївської пл.

У КМДА нагадали, що дізнатися в режимі реального часу про зміни маршрутів громадського транспорту можна в телеграм-каналі КП "Київпастранс": https://t.me/kyivpasstrans.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА