10:26 05.09.2019

На Львівщині під час затримання ув’язнених, котрі втекли з колонії, поранено поліцейського

1 хв читати
На Львівщині під час затримання ув’язнених, котрі втекли з колонії, поранено поліцейського

 Ув’язнені, котрі втекли з колонії у Львівській області, під час затримання поранили поліцейського, повідомляє відділ комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області.

"Співробітник Жидачівського відділення поліції Олег Франків отримав проникаюче ножове поранення грудної клітини під час затримання двох засуджених, які втекли з виправної колонії", - зазначено в повідомленні.

За даними поліції, інцидент стався увечері 4 вересня поблизу с. Межиріччя Жидачівського району.

Перебуваючи поза службою, поліцейський помітив двох чоловіків, які схожі за орієнтуванням на засуджених, що втекли з Миколаївської виправної колонії 3 вересня.

Поліцейський викликав підмогу, підійшов до чоловіків, представився і запропонував пройти з ним до відділення для встановлення осіб. Чоловіки відмовилися, і поліцейський вирішив їх затримати. Під час затримання один із зловмисників ударив поліцейського ножем у груди.

Незабаром на місце прибули поліцейські й затримали втікачів з колонії. Пораненого поліцейського госпіталізовано, його стан стабільно важкий.

Як повідомлялося, 3 вересня з колонії у Львівській області втекли двоє засуджених.

За даними поліції, втекли 20-річний уродженець Київської області та 27-річний житель Житомирської області.

За фактом втечі було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 393 Кримінального кодексу України (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА