11:54 04.02.2019

Троє людей дістали опіки внаслідок підпалу кафе в Дніпрі - поліція

1 хв читати

 Поліція встановлює особи невідомих, причетних до підпалу кафе на площі Соборній у м. Дніпро в неділю ввечері, унаслідок якого троє людей дістали опіки рук.

Як повідомляє в понеділок вранці прес-служба Головного управління Національної поліції Дніпропетровської області, двоє невідомих кинули до приміщення кафе дві пляшки з невідомою речовиною, що згодом зайнялася.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Водночас Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила про двох постраждалих через пожежу в кафе: власницю кафе, 1978 р.н., та відвідувачку, 1985 р.н. Постраждалих жінок госпіталізували до опікового відділення Дніпропетровської міської клінічної лікарні №2.

За інформацією ДСНС, займання сталося в приміщенні кафе, розташованому на першому поверсі триповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено дерев'яне крісло і стілець на площі 2 кв. м.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА