20:44 21.11.2018

У податковій і митниці Чернівецької області відбуваються обшуки

1 хв читати
У податковій і митниці Чернівецької області відбуваються обшуки

Генеральна прокуратура спільно зі Службою безпеки України проводить низку обшуків у службових приміщеннях Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) і митниці в Чернівецькій області.

Як повідомляє в середу прес-служба Генпрокуратури, зазначені заходи зумовлені необхідністю перевірки інформації щодо причетності посадових осіб зазначених органів до незаконних схем ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах під час експорту "горіхів волоських".

У Генпрокуратурі нагадали, що цього року на території Чернівецької області знешкоджено злочинну організацію, учасники якої, використовуючи аналогічні схеми з експорту горіхів, завдали збитків державі на суму понад 300 млн грн.

Нині триває досудове розслідування, начальнику ГУ ДФС у Вінницькій області, його першому заступнику, а також підконтрольним керівникам суб'єктів господарювання повідомлено про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 3, ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 212 (співучасть в ухиленні від сплати податків) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА