18:14 08.08.2018

У Києві поліція виявила групу нелегалів з Бангладеш, які раніше відвідували ЧС із футболу в РФ

1 хв читати

Співробітники управління із боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції в Києві в середу в рамках проведення заходів під умовною назвою "Мігрант" виявили 24 громадян Народної республіки Бангладеш, які незаконно потрапили на територію України і мали намір вирушити до країн Шенгенської зони.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, це сталося на території речового ринку в Деснянському районі Києва.

"Усі 24 людини є громадянами Народної республіки Бангладеш і незаконно перебувають на території України. Також встановлено, що спочатку вони прибули до Росії на чемпіонат світу з футболу, а потім в обхід пункту прикордонного контролю потрапили на територію нашої держави. З України іноземці хотіли незаконно потрапити до країни Шенгенської зони", - розповів в.о. начальника сектора управління із боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, ГУ НП у столиці Олексій Гаврилюк.

За його словами, всіх нелегальних мігрантів доправили до Державної міграційної служби для прийняття рішення щодо їх подальшого перебування в Україні.

Поліцейські також встановлюють, де і за яких обставин іноземці перетнули державний кордон України, та осіб, які могли сприяти цьому.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА