20:34 15.07.2018

Учасники інциденту на фінальному матчі ЧС доставлені в поліцію

1 хв читати
Учасники інциденту на фінальному матчі ЧС доставлені в поліцію

Три дівчини і хлопець, які вибігли на футбольне поле під час фінального матчу Чемпіонату світу в московських "Лужниках", доставлені в поліцію.

"Сьогодні в другій половині футбольного матчу на Великій спортивній арені "Лужники" троє дівчат і хлопець вибігли на футбольне поле, з якого були вилучені контрольно-розпорядчою службою стадіону. Зазначені громадяни були доставлені до територіального відділу поліції", - повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі столичної поліції.

Раніше повідомлялося, що фінальний матч ЧС-2018 між командами Франції та Хорватії був припинений через те, що кілька людей у формі, схожій на форму співробітників правоохоронних органів, вибігли на поле. Одного з них винесли за межі поля за ноги і за руки. Це сталося приблизно на 50-й хвилині матчу.

Пізніше відповідальність за цю акцію взяла на себе група "Pussy Riot", опублікувавши відповідне повідомлення на своїй сторінці в Фейсбук.

Тим часом, як повідомив керівник міжнародної групи "Агора" Павло Чиков, наразі до затриманих в Лужниках їде адвокат правозахисної організації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА