07:40 05.07.2018

У Херсонській області затримали жінку, яка намагалася продати свого сина

2 хв читати
У Херсонській області затримали жінку, яка намагалася продати свого сина

Правоохоронці затримали мешканку Скадовського району, яка намагалася продати свого тримісячного сина, щоб купити будинок, повідомив Відділ комунікації Національної поліції Херсонської області.

Правоохоронці отримали інформацію, що 26-річна мешканка Скадовського району має намір продати власного сина. Поліцейські встановили, що до пошуку потенційного покупця жінка залучила своїх знайомих, які допомогли їй знайти "клієнта" в Херсоні.

За словами тимчасово виконуючого обов'язки начальника обласного главку поліції Миколи Цапа, жінка передала дитину разом з документами і речами.

"Вона написала розписку, що відмовляється від сина, і в подальшому не буде пред'являти на нього ніяких прав. Затримали жінку під час отримання коштів за дитину в сумі 210 тис. грн", - повідомили у відомстві.

Правоохоронці з'ясували, що затримана раніше судима і вела асоціальний спосіб життя.

"Жінка пояснила, що хотіла продати сина, щоб на виручені кошти придбати будинок. Також вона пояснила, що не хоче виховувати сина, а в подальшому, за її словами, зможе народити ще, якщо захоче", - відзначили в поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).

Правоохоронці затримали жінку в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Найближчим часом їй повідомлять про підозру у вчиненні особливо тяжкого кримінального злочину і оберуть запобіжний захід. Затриманій загрожує до 15 років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

80 держав і чотири організації підтримали підсумкове комюніке Глобального саміту миру

Салліван про "мирну ініціативу" Путіна: це суперечить Статуту ООН, моралі, елементарному здоровому глузду

Залишається одне ключове питання: як і коли Росія може бути включена в цей процес - президент Швейцарії на завершення Саміту миру

Держсекретар Святого престолу на Саміті миру: Ватикан пропонує своє посередництво у вирішенні гуманітарних питань

Глава МЗС Мексики запропонувала перевести переговори учасників Саміту миру щодо України під егіду ООН

Зеленський обговорив із президентом Кіпру кроки з реалізації Формули миру та питання переговорів про вступ України до Євросоюзу

Вселенський патріарх Варфоломій: Мовчати перед жорстокістю війни - ганьба, ми всі за справедливий і міцний мир у суверенній Україні

ДІАЛОГ ВІДБУВСЯ І ОЧЕВИДНО, ЩО ЙОГО РЕЗУЛЬТАТОМ МОЖУТЬ СТАТИ АБСОЛЮТНО ПРАКТИЧНІ КРОКИ - ЗЕЛЕНСЬКИЙ НА ЗАВЕРШЕННЯ САМІТУ МИРУ

ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПОДЯКУВАВ УЧАСНИКАМ САМІТУ ЗА ВИЗНАННЯ НЕОБХІДНОСТІ ВІДНОВЛЕННЯ ЦІЛКОВИТОЇ БЕЗПЕКИ НА ЗАЕС

Мир в Україні буде глобальним миром - президент Португалії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА