21:20 08.01.2018

Facebook уклав ліцензійну угоду c Sony / ATV Music Publishing

2 хв читати
Facebook уклав ліцензійну угоду c Sony / ATV Music Publishing

Відповідно до цієї угоди, користувачі Facebook і Instagram зможуть безперешкодно викладати відеозаписи, що містять музичні композиції, права на які належать Sony / ATV Music Publishing. Зараз ці відео видаляються

Американська компанія звукозапису Sony / ATV Music Publishing, що належить корпорації Sony, оголосила про укладення ліцензійної угоди з Facebook Inc., пише Reuters. Цей договір дозволить користувачам соціальних мереж Facebook і Instagram безперешкодно завантажувати і обмінюватися відео, на яких містяться пісні з каталогу музичної компанії.

Фінансові умови угоди компанії не розголошують. На який саме період часу укладена угода в Sony / ATV Music Publishing також не уточнюють, відзначаючи проте, що договір "багаторічний".

Угода, як пояснює Bloomberg, означатиме, що модератори соціальної мережі перестануть видаляти зняті користувачами кліпи, наприклад, відео весільних танців, на яких присутні фрагменти композицій, які належать Sony / ATV Music Publishing через відсутність авторських прав.

Каталог Sony / ATV Music Publishing, як зауважує агентство, складається з понад 3 млн композицій і включає в себе, в тому числі, пісні Боба Ділана, Тейлор Свіфт і Еда Ширана.

У грудні подібну угоду Facebook Inc. також уклав з іншою звукозаписною компанією Universal Music Group (UMG). Їй належать права на композиції таких виконавців, як Ріанни, Джей-Зі, Брюса Спрінгстіна і Джастіна Бібера.

Окрім того, The Verge без зазначення джерел інформації тоді стверджував, що переговори про укладення аналогічних ліцензійних угод Facebook також вів з Warner Music Group.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Одещині збито дві російські авіаракети - ПК "Південь"

На Одещині знищено морську міну - ВМС ЗСУ

Заступник глави МЗС України поінформував гендиректора ОЗХЗ про системні порушення РФ Конвенції про заборону хімічної зброї

Карандєєв виступає за створення заповідника на території урочища Китаїв у Голосіївському районі Києва

Бійці 79 ОДШБр під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки знищили 8 російських мотоциклів й 1 БМП

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА