18:55 14.06.2017

Влада Києва фінансово підтримає ОСББ і ЖБК, які постраждали від неправильних нарахувань за житлово-комунальні послуги у 2002-2014 рр.

2 хв читати
Влада Києва фінансово підтримає ОСББ і ЖБК, які постраждали від неправильних нарахувань за житлово-комунальні послуги у 2002-2014 рр.

Влада Києва має намір фінансово підтримати організації співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) і житлово-будівельні кооперативи (ЖБК), які постраждали від неправильних нарахувань оплати за послуги централізованого опалення та гарячого водопостачання в 2002-2014 рр.

Як повідомляє прес-служба Київської міської ради (Київради) в середу, постійна комісія з питань бюджету та соціально-економічного розвитку затвердила відповідний алгоритм фінансової підтримки ОСББ та ЖБК.

"Ми затвердили таку методологію: щоб отримати фінансову підтримку з бюджету міста потрібно надати до райдержадміністрації тристоронній акт за спожитий обсяг холодної води на підігрів та теплової енергії для потреб гарячого водопостачання за певний розрахунковий опалювальний період", - процитовано в повідомленні слова голови комісії, депутата фракції "солідарність" у Київраді Андрія Страннікова.

За його словами, такий тристоронній акт між ОСББ (ЖБК), "Київенерго" і "Київводоканалом" є єдиним документом, що підтверджує наявність підстав для отримання коштів, і він вже є у багатьох житлових об'єднань. ОСББ і ЖБК, у яких немає відповідного акта, надається двомісячний термін для його оформлення.

Як наголошується в повідомленні, після отримання актів РДА мать обробити і перевірити зібрані дані та сформувати узагальнений реєстр. Потім місто плануватиме в бюджеті кошти на фінансову підтримку ОСББ та ЖБК відповідно до їхніх запитів.

Згідно з повідомленням, РДА мають протягом місяця поінформувати всі ОСББ і ЖБК про можливість отримання фінансової підтримки з міського бюджету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА