19:57 20.12.2016

Байден у розмові з Порошенком позитивно оцінив зусилля зі стабілізації банківської системи України

1 хв читати

Віце-президент США Джо Байден під час телефонної розмови з президентом України Петром Порошенком високо оцінив зусилля керівництва України зі стабілізації банківської системи країни.

"Віце-президент США Джо Байден у телефонній розмові з президентом України високо оцінив рішучі дії П.Порошенка, уряду України та Нацбанку, спрямовані на зміцнення банківської системи держави і захист українських вкладників шляхом націоналізації ПриватБанку", - йдеться в прес-релізі офісу віце-президента США, розміщеному на сайті Білого дому.

Згідно з інформацією, Дж.Байден висловив підтримку зусиллям президента України в питанні зміцнення фінансової стабільності держави, а П.Порошенко, у свою чергу, запевнив, що процес націоналізації фінустанови відбуватиметься у тісній співпраці з МВФ.

"Співрозмовники висловили глибоку стурбованість останнім загостренням ситуації з безпекою на Донбасі з боку російсько-сепаратистських військ і висловили співчуття у зв'язку із загибеллю п’яти українських військових поблизу Світлодарська", - йдеться в повідомленні.

Співрозмовники також підтвердили свою підтримку повному виконанню Мінських угод.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА