12:37 05.12.2016

"Смарт-холдинг" вважає незаконним обшук прокуратурою будинку одного з керівників компанії

2 хв читати

"Смарт-холдинг" вважає незаконними дії військової прокуратури, співробітники якої провели обшук в будинку одного з керівників компанії, яка на той час у закордонному відрядженні.

"Адвоката господаря вдома не пропускають до місця проведення слідчих дій. Слідчі пред'явили постанову суду, в якому дається дозвіл на обшук будинку іншого громадянина на прізвище Дробот, який проживає в тому ж котеджному містечку, що і представник "Смарт-холдингу", - зазначено в повідомленні на сторінці компанії в "Фейсбук".

У компанії зазначили, що слідчі в супроводі спецпідрозділів завдали великої матеріальної шкоди дому, незважаючи на те, що адвокат вказав їм на явну помилку і попередив про відповідальність за незаконні дії.

"Смарт-холдинг" звертається до Генерального прокурора з вимогою зупинити це свавілля. Ми розглядаємо ці незаконні дії, які грубо порушують права нашого співробітника, а також завдають шкоди діловій репутації компанії, як тиск на бенефіціара "Смарт-холдингу" одного з лідерів "Опозиційного блоку" Вадима Новинського напередодні засідання Регламентного комітету, який розглядає подання ГПУ про зняття з нього депутатської недоторканності. Підприємства та офіси "Смарт-холдинг" неодноразово піддавалися незаконним обшукам під надуманими приводами, - зазначено в заяві.

У компанії наполягають на проведенні ретельного розслідування дій військової прокуратури і покарання всіх винних.

Як повідомлялося, протягом року силовики неодноразово проводили обшуки на підприємствах групи і в центральному офісі компанії.

"Смарт-холдинг" володіє 23,76% гірничо-металургійної групи "Метінвест", 95% акцій суднобудівного холдингу Smart Maritime Group, 99,97% акцій торгово-фінансової компанії ТОВ "Сантіс". "Смарт" також володіє великими активами в паливно-енергетичній галузі, девелопменті та аграрному секторі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Умєров розповів ірландському колезі про ситуацію на полі бою, закликав до інвестицій в українські оборонні компанії

До Києва прибула заступниця адміністратора USAID

Кількість держслужбовців в Україні скоротилася на 571 особу за перший квартал 2024 року - НАДС

У Нікополі четверо постраждалих після атаки РФ - обладміністрація

Єрмак обговорив Українську формулу миру з директором Офісу з нацбезпеки при президентові Республіки Корея

У лікарні помер чоловік, який постраждав унаслідок обстрілу Одеси 29 квітня

СБУ повідомила про підозру митрополиту УПЦ (МП) із Запоріжжя в розпалюванні релігійної ненависті

У Сумській області в 5-кілометровій зоні від кордону з РФ посилено особливий режим

У парку-пам'ятці "Межигір'я" розпочався процес передання майна в управління державі, після його завершення парк відкриють для відвідувачів

Найближчі дні в Україні будуть теплими, невеликий дощ пройде на сході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА