18:23 17.06.2016

Групу чиновників у Львівській області підозрюють у розкраданні 1 млн грн бюджетних коштів

1 хв читати

У Львівській області групу посадових осіб підозрюють у розкраданні 1 млн грн бюджетних коштів, повідомляє відділ комунікацій головного управління Національної поліції в області.

В опублікованому в п'ятницю повідомленні наголошується, що Франківський відділ поліції Львова оголосив підозру в розкраданні понад 1 млн грн начальнику одного з комунальних підприємств Львівської облради, представнику Львівської дирекції поштового зв'язку і двом директорам підприємств.

Співробітники управління захисту економіки у Львівській області встановили, що восени 2014 року Львівська дирекція поштового зв'язку підписала договори з комерційною структурою на роботи із ремонту 2 поштових відділень у населених пунктах Львівської області на загальну суму 1,7 млн грн.

Для виконання робіт підрядник залучив субпідрядника. Технічний нагляд проводив директор комунального підприємства Львівської облради і директор фірми-підрядника.

У грудні 2014 року замовник і підрядник затвердили акти виконаних робіт на суму понад 1 млн грн, але, фактично, роботи не були виконані, ці поштові відділення залишаються недобудованими й досі, повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА