14:30 10.05.2016

Гайдар перестала бути в. о. заступника голови Одеської ОДА

1 хв читати
Гайдар перестала бути в. о. заступника голови Одеської ОДА

Виконувач обов'язків заступника голови Одеської облдержадміністрації Марія Гайдар перестала обіймати цю посаду і стала радником голови ОДА.

Як пояснила агентству "Інтерфакс-Україна" помічник М.Гайдар Вікторія Сібірь, чиновниця не писала заяви про відставку, а припинила обіймати цю посаду "автоматично" у зв'язку зі набуттям чинності новим законом "Про державну службу" з 1 травня.

Як повідомлялося, М.Гайдар стала в. о. заступника голови Одеської ОДА в січні 2016 року. Тоді ж агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі обладміністрації повідомили, що вона також планує залишитися депутатом Одеської облради.

При цьому 30 грудня 2015 року М.Гайдар в ефірі однієї з одеських телекомпаній заявила, що не планує ставати заступником голови ОДА, оскільки хоче залишитися депутатом Одеської облради.

У статусі радника голови Одеської ОДА М.Гайдар курирувала соціальні питання, зокрема медицину, прийом громадян та інші напрями.

Про те, що М.Гайдар працюватиме в команді М.Саакашвілі, стало відомо в липні 2015 року. У серпні вона набула українське громадянство та заявила про намір відмовитися від російського. Водночас російські ЗМІ повідомили, що процедуру відмови від громадянства М.Гайдар так і не розпочала. У жовтні 2015 року М.Гайдар стала депутатом Одеської облради, вона брала участь у виборах від партії "Солідарність".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти посилили обстріли прикордоння, загинули два мирні жителі - Синєгубов

Ми потребуємо максимальної зосередженості друзів України, щоб прискорити постачання зброї, - Зеленський на зустрічі з Чапутовою

РФ розпочала нову хвилю наступу на харківському напрямку, наразі ми зупинили їх артилерією - Зеленський

Президент Словаччини Зузана Чапутова прибула до Києва з прощальним візитом

ВАКС обрав запобіжний захід нардепу Клочку у вигляді 12 млн грн застави - САП

Коментаторами фіналу "Євробачення-2024" в Україні стануть ведучий Мірошниченко та стендап-комік Байдак

Реєстрацію на конкретний час у "єЧергу" для автобусів запущено на чотирьох українсько-румунських пунктах пропуску

Ворог намагався прорвати українську лінію оборони в Харківській області під прикриттям бронетехніки - Міноборони

У сховищі музею Івана Гончара встановлено сучасну систему контролю клімату для збереження цінних експонатів - Кличко

РФ не змогла використати паради 9 травня для демонстрації військової могутності через значні втрати в Україні - британська розвідка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА