13:48 29.02.2016

Унаслідок підривання машини на фугасі в зоні АТО 25 лютого один військовий загинув, ще один потрапив у полон до бойовиків

2 хв читати
Унаслідок підривання машини на фугасі в зоні АТО 25 лютого один військовий загинув, ще один потрапив у полон до бойовиків

Одного українського військового і тіло ще одного загиблого військовослужбовця бойовики захопили в полон в Донецькій області 25 лютого, повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"25 лютого двоє військовослужбовців Збройних сил України, рухаючись на вантажному автомобілі на позиції у напрямку лінії фронту, потрапили на фугас. Унаслідок вибуху вантажний автомобіль повністю знищений, один військовослужбовець загинув. Другий солдат і тіло загиблого нині захоплені незаконним збройним формуванням. Це сталося у Бахмутському районі Донецької області", - сказав він на брифінгу в понеділок в Києві.

За словами А.Лисенка, українська влада та військове командування "докладають усіх зусиль для їх повернення".

Водночас, за словами спікера АП, за минулу добу, 28 лютого, в зоні АТО ніхто з українських військових не загинув і не постраждав. "Незважаючи на 71 обстріл за добу з боку противника жоден наш воїн не загинув і не постраждав", - сказав А.Лисенко.

Він поінформував, що на луганському напрямку бойовики різко активізувалися: в Попаснянському районі зафіксовано шість мінометних обстрілів, незаконні збройні формування також використовували стрілецьку зброю і гранатомети.

На донецькому напрямку триває порушення бойовиками режиму припинення вогню на Світлодарській дузі і в районі Горлівської агломерації. На лінії фронту Авдіївка-Піски-Красногорівка незаконні збройні формування застосовують міномети і БМП, епізодично ведеться снайперський обстріл.

За словами А.Лисенка, непокійна ситуація зберігається також на маріупольському напрямку: на ділянках Гнутове-Талаківка та Красногорівка-Мар’їнка противник застосовує міномети калібром 82-мм і 120 мм, періодично ведеться снайперський обстріл.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів

Силами ППО за добу знищено п'ять розвідувальних БПЛА в південних областях України

Українська авіація за добу завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

На фронті за добу було 155 бойових зіткнень, на харківському напрямку ворог здійснив 12 атак

Війська РФ за добу завдали по Україні 13 ракетних і 118 авіаційних ударів

За добу на Донеччині через російські обстріли поранено двох жителів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення, серед них дитина

Сили оборони за добу ліквідували 1260 окупантів

Припинення вогню в Газі можливе хоч завтра, якщо ХАМАС звільнить заручників

Президент Європейської ради: Накази про евакуацію в "небезпечні зони" для цивільного населення Рафаха неприйнятні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА