14:57 25.12.2015

Атестаційну перевірку в Нацполіції вже пройшли понад 4,2 тис. співробітників

1 хв читати
Атестаційну перевірку в Нацполіції вже пройшли понад 4,2 тис. співробітників

На сьогодні атестаційну перевірку пройшли 4254 працівники Національної поліції України, повідомила речник Центру рекрутингу Нацполіції Олена Дятлова.

"На сьогоднішній день розглянуто справи та проведено співбесіди і фінально прийнято рішення щодо 4254 атестованих. З них 512 людина – це центральний апарат, 2192 – це Київ, 1550 – це Київська область", - розповіла вона на брифінгу в п'ятницю в Києві.

О. Дятлова зазначила, що позитивні рішення (рішення, що працівник залишається на своїй посаді, що він залишається і рекомендує до підвищення, або ж не відповідає своїй посаді, але залишається в поліції і рекомендований до пониження) прийнято щодо 3489 осіб.

Рекомендації щодо звільнення працівників у зв'язку з невідповідністю займаним ними посадами прийнято щодо 565 осіб. О. Дятлова зазначила, що в процентному співвідношенні від загальної кількості розглянутих справ це 13%.

Вона також нагадала, що атестаційні комісії розпочали свою роботу 7 грудня 2015 року. Загалом працюють 17 комісій – 3 перевіряють співробітників центрального, 8 працюють уКиєву, 6 працюють зі співробітниками з області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міноборони затвердило нову політику про людський капітал у Силах оборони

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

Прокурор МКС запитує ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю, міністра оборони та лідерів ХАМАСу щодо ситуації в Палестині - сайт суду

Із 18 липня повістки почнуть розсилати поштою - постанова Кабміну

Будинок для ВПО відкрито в одному із сіл Великогаївської громади Тернопільщини

Росіяни обстріляли Запорізьку область, є загиблий - ОВА

Прем'єр Хорватії візьме участь у Саміті миру - Зеленський

Голова УІНП: Меморіалізація російсько-української війни буде складною

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА