15:11 19.06.2015

Генпрокуратура поки що главу КС Бауліна на допит не викликала - Шокін

1 хв читати
Генпрокуратура поки що главу КС Бауліна на допит не викликала - Шокін

Генеральна прокуратура України поки що не викликала на допит голову Конституційного Суду України Юрія Бауліна, заявляє генеральний прокурор України Віктор Шокін.

"Наскільки мені відомо, його (Бауліна – ІФ) викликала на допит Служба безпеки України. До Генпрокуратури його наразі не викликали", - сказав В. Шокін в інтерв'ю низці телеканалів у п'ятницю.

При цьому він нагадав, що Генпрокуратура розслідує кримінальні провадження щодо суддів КС, причетних до узурпації влади екс-президентом Віктором Януковичем.

Раніше Ю. Баулін заявив, що його не викликали на допит до Генпрокуратури у зв'язку з поданням Службою безпеки доказів для винесення йому підозри. "Він (колишній глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко – ІФ) відправив докази для того, щоб скласти підозри. Я можу сказати лише те, про що повідомляли ЗМІ. Іншої інформації у мене немає", - сказав він у п'ятницю на брифінгу в Києві.

16 червня В. Наливайченко заявив, що направив до Генпрокуратури докази для винесення підозри голові КС Ю. Бауліну, якого підозрюють у злочині за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем), "яке спричинило тяжкі наслідки - узурпація влади Віктором Януковичем".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА