18:42 12.05.2015

Міноборони виплатило в повному обсязі грошове забезпечення бійцю, помилково зарахованому до списків загиблих

1 хв читати

У Генеральному штабі Збройних сил України триває службова перевірка з метою з'ясування причин та обставин, які призвели до помилкового зарахування військовослужбовця однієї з військових частин до списку загиблих і, як наслідок, невиплати йому грошового забезпечення за чотири місяці.

"Зокрема, під час перевірки встановлено, що весь цей час військовослужбовець перебував у штаті військової частини, проте у зв'язку з помилковим зарахуванням до списку загиблих його зарплатну картку було заблоковано, а нарахування грошового забезпечення припинено", - йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони у вівторок.

У військовому відомстві зазначили, що на сьогодні військовослужбовець уже отримав грошове забезпечення з січня по квітень у повному обсязі. Йому також нараховано та виплачено грошову винагороду за березень за безпосередню участь в антитерористичній операції.

"З метою безумовного дотримання соціальних гарантій військовослужбовців Збройних сил України відомча комісія Міністерства оборони України найближчим часом розгляне документи щодо надання йому статусу учасника бойових дій", - зазначили в прес-службі.

За підсумками службової перевірки особи, винні в помилковому зарахуванні бійця до списку безповоротних втрат, будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

Прокурор МКС запитує ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю, міністра оборони та лідерів ХАМАСу щодо ситуації в Палестині - сайт суду

Із 18 липня повістки почнуть розсилати поштою - постанова Кабміну

Будинок для ВПО відкрито в одному із сіл Великогаївської громади Тернопільщини

Росіяни обстріляли Запорізьку область, є загиблий - ОВА

Прем'єр Хорватії візьме участь у Саміті миру - Зеленський

Голова УІНП: Меморіалізація російсько-української війни буде складною

Кількість загиблих у Черкаській Лозовій зросла до семи - прокуратура

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА