14:55 28.02.2015

Полк "Дніпро-1" набирає добровольців зі знанням англійської мови - нардеп Береза

2 хв читати
Полк "Дніпро-1" набирає добровольців зі знанням англійської мови - нардеп Береза

Полк патрульної служби міліції особливого призначення "Дніпро-1" МВС України запрошує для проходження служби добровольців, які мають спеціальності механіка-водія, зв'язківця, а також командирів бойових машин і військовослужбовців зі знанням англійської мови.

Як розповів на прес-конференції в п'ятницю народний депутат України, почесний командир полку Юрій Береза, військовослужбовці зі знанням англійської мови необхідні для подальшого проходження перепідготовки в США.

"Сьогодні полку необхідні механіки-водії, тому що у нас з'явилися легкі танки. Наразі ми пересядемо з пікапів, які практично не захищали бійця, на легкі танки. Наразі ми вже отримали 14 танків, ще 20 у нас на підході. Крім того, нам необхідні зв'язківці і командири бойових машин. Нам також потрібні люди зі знанням англійської мови у зв'язку з тим, що у нас тривають переговори зі США щодо надання деякої зброї і нам необхідна деяка кількість особового складу, яка поїде на перепідготовку до США. Нам потрібні освічені люди, які готові воювати у складі полку "Дніпро-1", - сказав Ю.Береза.

За його словами, після завершення АТО полк має стати основою нового підрозділу, аналога американського, канадського SWAT (Special Weapons Assault Team - штурмова група зі спеціальним озброєнням і тактикою - ІФ).

"Я чітко бачу перспективу того, що після закінчення війни полк "Дніпро-1" стане основою підрозділу зразка американського, канадського SWAT Це вже практично визначено керівництвом країни. Саме тому для нас вкрай важливе знання англійської мови", - сказав Ю.Береза.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА