14:44 22.09.2014

В Україні стартував проект "Здорова жінка - Здорова сім'я - Здорова країна!"

2 хв читати
В Україні стартував проект "Здорова жінка - Здорова сім'я - Здорова країна!"

В Україні стартував проект "Здорова жінка - Здорова сім'я - Здорова країна!", спрямований на популяризацію сімейних цінностей та привернення уваги громадськості до захворювання на рак молочної залози.

"У суботу, 20 вересня, на Хрещатику стартував всеукраїнський соціальний проект" Здорова жінка - Здорова сім'я - Здорова країна!", направлений на популяризацію сімейних цінностей як основу духовного, економічного і культурного відродження нашої нації", - повідомив керівник Альянсу "Україна за сім'ю ", який є одним з організаторів проекту, Владислав Сила на прес-конференції в агентстві" Інтерфакс-Україна "в понеділок.

Згідно з інформацією Альянсу, в рамках проекту стартують інформаційна кампанія з профілактики раку молочної залози, а також акції на підтримку жінок, хворих на цю недугу.

"Мета проекту, по-перше, привернути увагу широкої громадськості до однієї з важливих проблем українського суспільства - здоров'я жінки, зокрема до раку молочної залози. Оскільки на сьогоднішній день воно посідає перше місце серед онкозахворювань в Україні", - зазначено в прес-релізи Альянсу "Україна за сім'ю".

Крім того, організатори зазначили, що ще однією метою проекту є нагадати українцям, що здорова суспільство складається зі здорових сімей з правильними цінностями.

Представник клініки "ЛІСОД" Андрій Жигулін поінформував, що в Україні невтішна статистика щодо кількості захворюваності на рак молочної залози серед жінок. "На жаль, цифри не дуже оптимістичні - в Україні на рік реєструється від 16 до 17 тисяч випадків раку молочної залози", - сказав він. У зв'язку з цим, за його словами, слід звернути увагу на загальний рівень допомоги таким пацієнтам.

Організаторами проекту крім Альянсу "Україна за сім'ю" також є Всеукраїнська громадська організація жінок-інвалідів "Донна", громадянський рух "Усі разом" і міжнародна громадська організація "Співдружність соціальних підприємців".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МВС: Довідка про несудимість не потрібна для оновлення даних у ТЦК

Е-кабінет для військовозобов'язаних має запрацювати з 18 травня - Міноборони України

ДБР затримало прикордонника, який застрелив цивільного, що намагався незаконно перетнути кордон

Ворог розширив зону активних бойових дій майже на 70 км - Сирський

Ситуація у Вовчанську контрольована, тривають заходи з посилення оборонних позицій - Генштаб ЗСУ

Вихідні в Україні будуть теплими, на заході країни та на Лівобережжі короткочасні дощі й грози

Уперше за два роки війни ЗСУ вистачає артилерійських снарядів - Зеленський

Зеленський: Партнери не підштовхують нас до переговорів з РФ

Зеленський заявив, що використання Україною західної зброї на території РФ стало б захистом, а не наступом

Уламки російського дрона пошкодили один з енергооб'єктів на Вінниччині - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА