10:10 30.10.2013

Міліціонери затримали трьох китайців, що викрали з метою викупу свого співвітчизника-бізнесмена

2 хв читати
Міліціонери затримали трьох китайців, що викрали з метою викупу свого співвітчизника-бізнесмена

У Дніпропетровську правоохоронці затримали трьох громадян Китаю, які в Києві викрали та вимагали у свого співвітчизника майже $200 тис.

Як повідомляє відділ зі зв'язків із громадськістю МВС України в м. Києві, близько 3.00 вівторка до столичної міліції звернувся громадянин Китаю, який повідомив, що кілька хвилин тому йому зателефонував його співвітчизник. Розмова була короткою - чоловік лише встиг сказати, що він у потрапив у біду. Після цього зв'язок із ним припинився.

Вранці того самого дня до чергової частини того самого райуправління міліції звернувся громадянин Китаю, який розповів правоохоронцям, що минулої ночі його було викрадено. Троє співвітчизників, погрожуючи постраждалому зброєю, силоміць посадили його в машину і відвезли у невідоме місце.

Як викуп за звільнення викрадачі вимагали у своєї жертви $197 тис. Потім зловмисники змусили чоловіка перерахувати на зазначений ними банківський рахунок майже $33 тис., а також написати боргову розписку на суму в $305 тис. Після чого постраждалого із зав'язаними очима перевезли в інше місце та відпустили.

Особи зловмисників та місце їх перебування було встановлено, правоохоронці затримали підозрюваних у місті Дніпропетровську.

Як розповів начальник карного розшуку Дарницького РУ ГУМВС України в м. Києві В'ячеслав Корнієць, потерпілий громадянин нещодавно прибув в Україну з метою організації приватного бізнесу. Його викрадачі, громадяни Китаю, раніше не судимі. Двоє з них працювали в київській кав’ярні, третій зловмисник ніде не працював.

Триває слідство. У разі доведення їхньої провини на зловмисників чекає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

Голова УІНП вважає за необхідне обмежити запровадження нових пам'ятних дат до закінчення російсько-української війни

Найближчі дні в Україні будуть теплими, в деяких областях пройдуть невеликі дощі

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА