13:32 23.01.2013

На Полтавщині розпочав роботу єдиний контактний центр із прийому скарг

1 хв читати

У Полтавській області з 21 січня в тестовому режимі розпочався прийом скарг від жителів області за єдиним телефонним номером 0-800-502-230 та звернень на адресу [email protected], повідомили в прес-службі Полтавської облдержадміністрації у вівторок. За їхніми даними, телефонна лінія працює з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 17.15 (у п'ятницю - до 16.00).

"У контактному центрі приймають усі скарги від жителів, працівники установи забезпечуватимуть оперативне реагування на проблемні питання соціально-економічного життя, які порушують у зверненнях. Також за допомогою нової форми спілкування обласна влада планує підвищити ефективність державного управління, якість підготовки та ухвалення рішень із найважливіших питань соціально-економічного життя з урахуванням думки громадськості, а ще створить додатковий механізм інформування громадськості з питань державної політики", - сказано в повідомленні.

Усі скарги фіксують працівники комунальної бюджетної установи "Обласний контактний центр", створеної наприкінці минулого року згідно з рішенням сесії Полтавської облради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА