17:15 12.10.2023

Індустріальний парк "Формація. Сигнівка" у Львові створить 3600 робочих місць

2 хв читати

Нещодавно занесений Кабінетом Міністром до реєстру індустріальний парк "Сигнівка" ("Формація. Сигнівка") у Львові передбачає майже 160 тис. кв. м нових бізнес-просторів і створення 3600 робочих місць, повідомили в пресслужбі Alterra Group.

"Індустріальний парк "Формація. Сигнівка" - перший у майбутній мережі всеукраїнських ІП під нашим управлінням. Його мета - сприяти розвитку економіки України, збільшенню її потенціалу на міжнародному ринку через створення умов для розвитку виробничих підприємств (...) і свідомої спільноти підприємців", - повідомив співзасновник Alterra Group та ідеолог проєкту Дмитро Ковальчук.

Загалом на 30 га території ІП проєкт передбачає створення майже 160 тис. кв. м. промислової та комерційної нерухомості. Йдеться і про об'єкти для переробної та машинобудівної промисловості у форматі Built to Suit ("під ключ"), і про приміщення для малого та середнього бізнесу, комерційні приміщення для продажу й оренди.

Ключовий фокус ІП у частині спеціалізації - підприємства, що виробляють не сировину, а готовий продукт із доданою вартістю: представники легкої та харчової промисловості, машинобудування, поліграфії, виробництва меблів, медичних виробів, пакувальних і будматеріалів.

Запланована проєктом інфраструктура та додаткові сервіси мають сприяти інноваційним розробкам і зростанню наукового та виробничого потенціалу компаній-резидентів. Зокрема, передбачені бізнес-інкубатор для стартапів, навчальний центр, лабораторію прототипування, коворкінг, конференц-хол, медцентр, дитяча та спортивна інфраструктура, супермаркет тощо.

За словами Ковальчука, у створення об'єктів парку буде залучено 5 млрд грн.

Як повідомлялося, у вересні дочірня компанія українського девелопера Alterra Group - ТОВ "Формація. Сигнівка" було обрано на відкритому конкурсі керуючою компанією муніципального індустріального парку "Сигнівка".

ТОВ "Альтерра-Груп" (Alterra Group) - українська компанія, що спеціалізується на девелопменті та управлінні комерційною нерухомістю під ключ. В її портфоліо вісім девелоперських об'єктів на різній стадії будівництва, в управлінні - 35 об'єктів загальною площею 175 тис. кв. м. Серед них - складські та виробничі комплекси, бізнес-центри, торговельні та торговельно-розважальні центри.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

McDonald's планує розширення партнерських проєктів із АЗС

McDonald's готує оновлення ресторану поруч із вокзалом у Києві, шукає ділянку поруч із Львівським вокзалом

"Укрнафта" продовжила реалізацію пального жителям Харківщини за спеціальною ціною до кінця травня

Частка угод із купівлі житла на умовах розстрочки досягла 95% - група DIM

ЄБРР планує покрити до 50% ризику за новими сублізинговими договорами "ОТП Лізинг" на EUR80 млн

Доходи загального фонду держбюджету у квітні знизилися до 153,6 млрд грн

НБУ у вівторок зміцнив курс гривні на 15 коп.

НБУ завершує розробку законопроєкту про систему страхування воєнних ризиків в Україні

Довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво - "Українська бронетехніка"

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА