11:22 29.09.2019

Innovation District IT Park у Львові підписав довгострокові контракти на 60% офісних площ

1 хв читати

Львівський IT-парк Innovation District IT Park уклав довгострокові договори з IT-компаніями на оренду 60 тис. кв. м, вільними до бронювання залишилися 9 тис. кв. м., повідомив керівник Lviv IT Cluster Степан Веселовський.

"Підписали контракти на 60 тис. кв. м. з 100 тис. кв. м. Це довгі десятирічні контракти. Тобто компанії планують тут розміщуватися на зростання, а не на переїзд. Проект буде завершено через 2,5 року", - сказав Веселовський в коментарі агентству" Інтерфакс-Україна "в кулуарах конференції"Львів IT Арена".

"Йдеться про великі площі – середній "чек" площі на одного клієнта - 10 тис. кв. м. Це хороший показник", - наголосив Веселовський.

Як повідомлялося, Lviv IT Cluster і компанія "Галерея центр" запустили в червні цього року проект Innovation District IT Park вартістю $160 млн. Він нещодавно отримав дозвіл на будівництво.

У комплекс увійдуть 6 офісних будівель класу А загальною площею 164 тисячі кв. м., три бізнес-центри, готель на 150-200 номерів і багатофункціональна зона, в якій розмістять торговий і спортивний центри і освітній кампус.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна увійде наступного опалювального сезону з запасами в ПСГ не менше 13 млрд куб. м – голова Нафтогазу

Шмигаль доручив затвердити графіки ремонтів енергооб'єктів і кроки щодо посилення їх захисту до початку опалювального сезону 2024/25 років

США виділять понад $190 млн на підтримку енергосектору України протягом п'яти років

Рада викликала керівника БЕБ

"Укренерго" обмежить промспоживачів і бізнес із 18:00 до 23:00, не виключає можливості аварійних відключень населення

Енергетики повернули світло понад 50 тис. абонентам, відключеним унаслідок повітряної атаки РФ уранці середи - Міненерго

Кабмін створив штаб підготовки до опалювального сезону

Кабмін змінив умови оренди держмайна на час воєнного стану: Хто зможе не платити

Кабмін пропонує ВР ратифікувати Угоду про вільну торгівлю з Туреччиною

Кількість вакансій на ринку праці зросла до нового рекорду з початку війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА