11:21 05.04.2018

Київ отримав партію нових низькопідлогових трамваїв "Електрон"

2 хв читати
Київ отримав партію нових низькопідлогових трамваїв "Електрон"

Комунальне підприємство "Київпастранс" укотре отримало партію нових низькопідлогових трамваїв "Електрон T5B64" підвищеної комфортності з пониженим рівнем вібрації та шуму, системою кондиціонування салону та кабіни водія.

"Фахівці підприємства разом із представниками заводу-виробника "Електронтранс" уже завершили все необхідне оформлення рухомого складу й розпочали їх випробування на лінії швидкісного трамвая", - повідомляється на сайті "Київпастрансу".

В інформації зазначено, що вагони також обладнано відеоспостереженням, інформаційною системою звукового інформування ззовні, пандусом і місцями для людей з інвалідністю.

"Окрім придбання нових вагонів, продовжуємо капітально ремонтувати й станції Борщагівської лінії. Уладнали всі технічні аспекти, тому поточного місяця напоготові представити станцію "Генерала Потапова", цього року завершимо реконструкцію й решти станцій за маршрутом "вул. Старовокзальна"- ст. "Кільцева дорога", - зазначив генеральний директор КП" Київпастранс "Дмитро Левченко.

При цьому в інформації комунального підприємства не повідомляється про кількість трамваїв.

Водночас інтернет-видання "Зроблено в Україні" повідомляє, що у зазначеній партії сім трамваїв.

Як повідомлялося, 13 червня 2017 року спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс" (Львів) стало переможцем тендера на постачання Києву семи повністю низькопідлогових трамвайних вагонів завдовжки понад 30 м, запропонувавши їх за 300,99 млн грн за очікуваної суми до 301 млн грн. Згідно з результатами тендера, що відбувся в системі ProZorrro 13 червня, СП "Електронтранс" спочатку виставило ціну 300,99 млн грн і не знижувало її в процесі торгів.

Другий учасник торгів - ТОВ "Торговий дім УКВЗ-Україна" (Київ), дилер російського Усть-Катавського вагонобудівного заводу зі статутним капіталом 1,99 млн грн - пропонував трамвайні вагони за 300 млн 999,97 тис. грн і також не знижував ціну під час торгів.

Тендер на закупівлю трамвайних вагонів було оголошено 5 травня 2017 року, спочатку аукціон був намічений на 12 липня. Згідно з технічними умовами конкурсу, трамвайні вагони мають бути випущені не раніше 2017 року, бути трьома-п'яти-секційними, мати не менше ніж 60 сидячих місць.

Згідно з даними з відкритих джерел, "Електрон T5B64" — український п'ятисекційний, шестиосьовий, односторонній, повністю низькопідлоговий трамвай для колії завширшки 1524 мм. Виготовлений у Львові спільним українсько-німецьким підприємством "Електронтранс". Трамвай є 100% низькопідлоговим за своєю конструкцією.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

EVA відкрила в першому кварталі 16 нових магазинів

"Миколаївобленерго" у 2024 р. має намір оновити парк пошкодженої з початку війни автотехніки

"Інтерпайп" пропонує скоригувати систему бронювання працівників у прифронтових регіонах

"Інтерпайп" намагається вирішити дефіцит кадрів за рахунок покращення соцпакету й навчання

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА