14:07 10.11.2023

Угорщина стала 10-м закордонним ринком "Нової пошти"

2 хв читати
Угорщина стала 10-м закордонним ринком "Нової пошти"

Група компаній "Нова пошта" запустила перше відділення Nova Post в Угорщині, в її столиці Будапешті, ця країна стала десятим зарубіжним ринком, на який вийшла група, йдеться в її пресрелізі у п'ятницю.

"Відділення Nova Post у Будапешті - унікальне, тому що тут можна не лише отримати послуги зі швидкої доставки. Це одночасно і коворкінг для української спільноти", - повідомив співвласник "Нової пошти" Вячеслав Климов.

Передбачається, що в коворкінгу можна буде також вивчати мову, відвідувати кваліфікаційні курси, тренінги та лекції.

Згідно з пресрелізом групи, відділення працює сім днів на тиждень, клієнти можуть отримувати та відправляти до України документи, посилки і вантажі до 100 кг.

Вартість доставки з України до Угорщини становить: 250 грн за документи, а також 400 грн, 600 грн і 1,2 тис. грн за посилки до 2 кг, 10 кг і 30 кг відповідно. При відправленні посилки від 30 до 100 кг оплачується 40 грн за кожен кілограм.

Зазначається, що термін доставки з України до Угорщини - від 5 днів.

Крім того, на території Угорщини діє послуга виклику кур'єра через "Нову пошту". Доставка кур'єром оплачується додатково: 100 грн для відправок до 30 кг або 250 грн за кожні 100 кг, уточнено в пресрелізі.

Як повідомлялося, Nova Post планує до кінця цього року вийти також на ринки Італії, Франції та Австрії.

До мережі "Нова пошта" в Україні на початок листопада входило майже 11 тис. відділень і 14,6 тис. поштоматів.

До ГК входять українські та зарубіжні компанії, зокрема, "Нова пошта", "НП Логістик", платіжна система NovaPay і "Нова пошта Глобал".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА