12:10 10.08.2022

"Нова Пошта" розпочинає проєкт реновації відділень по всій Україні та шукає підрядників

2 хв читати
"Нова Пошта" розпочинає проєкт реновації відділень по всій Україні та шукає підрядників

Група компаній "Нова Пошта" запускає проєкт реновації відділень по всій Україні як поштових, так і вантажних, щоб надати можливість українському бізнесу працювати під час війни та підвищити комфорт для своїх клієнтів.

Як зазначається в повідомленні групи в середу, передусім ремонт відбуватиметься у відділеннях, які були пошкоджені внаслідок воєнних дій, а також тих, які потребують відновлення через вплив часу.

"Ми запрошуємо до співпраці будівельних партнерів, щоб упорядкувати зовнішній та внутрішній вигляд відділень. Перевагу надамо українським компаніям, щоб надати можливість українському бізнесу працювати і разом підтримувати економіку", - пояснив директор із розвитку мережі "Нова Пошта" Ярослав Соловйов, слова якого наведено у пресрелізі.

Всі відділення будуть приведені до єдиного виду - відкритого простору, щоб усі процеси міг бачити клієнт. Крім того, всі відремонтовані відділення матимуть однаковий колір стін, підлогу та металопластикові вікна та двері.

Брати участь у тендері можуть компанії, які працюють на ринку більше року, мають позитивний досвід роботи з такими проєктами.

Майбутні партнери повинні також мати кваліфікацію з проведення різнопланових видів робіт та мати достатню кількість працівників, щоб укластися у визначений термін, уточнює "Нова Пошта". Зокрема, згідно з тендерною документацією, проведення повного циклу будівельно-монтажних робіт у приміщеннях з площею від 50 до 150 кв. м – за 21 добу, у приміщеннях з площею від 150 до 250 кв. м – за 45 діб.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна має власні розробки, які допоможуть перебити телевізійний сигнал РФ у прикордонні, - Зеленський

Витрати на генеративний ШІ в АТР досягнуть $26 млрд до 2027 року

Tesla просить акціонерів повторно схвалити винагороду Маска в $56 млрд, скасовану судом

Apple розгляне можливість виробництва пристроїв в Індонезії - Кук

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА