15:44 03.05.2022

Київстар перерахував 5 млн грн на гуманітарну допомогу постраждалим від війни

1 хв читати
Київстар перерахував 5 млн грн на гуманітарну допомогу постраждалим від війни

Мобільний оператор компанія "Київстар" виділив 5 млн грн до благодійного фонду "Карітас України".

Як підкреслюється у комунікації оператора, благодійні кошти надані на гуманітарні потреби вимушено переселених українців, які постраждали від війни та опинилися в скрутному становищі внаслідок бойових дій на території України.
На переказані кошти фонд придбає продуктові набори, якісну питну воду, гігієнічні набори, медикаменти, одяг, взуття та побутові речі.

 "З початком повномасштабного вторгнення "Київстар" запровадив перелік заходів для підтримки суспільства та абонентів. І ми постійно його розширюємо. Благодійний внесок  для фонду "Карітас України»"насамперед буде спрямований на допомогу малозабезпеченим родинам та сім’ям з дітьми, які є вимушено переселеними особами. Ми продовжуємо працювати та разом з країною рухатися назустріч перемозі", – коментує зазначену ініціативу президент "Київстар" Олександр Комаров.

Раніше "Київстар" перерахував понад 30 млн грн благодійної допомоги на гуманітарні потреби військових, лікарень, літніх людей та постраждалих від війни.
Зокрема мобільний оператор виділив допомогу до БФ "Повернись живим", БФ "Твоя опора", БФ "Let`s help" та МБФ "Карітас України". А також перерахував майже 2 млн гривень в рамках міжнародного телемарафону Save Ukraine та благодійного концерту гурту "Океан Ельзи".  

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА