14:25 26.02.2022

Мінкультури з українськими медіагрупами сформували єдиний випуск новин та просять міжнародних партнерів вимкнути російські канали

1 хв читати
Мінкультури з українськими медіагрупами сформували єдиний випуск новин та просять міжнародних партнерів вимкнути російські канали

Міністерство культури та інформаційної політики разом з українськими медіагрупами "1+1 media", StarLightMedia, "Медіа Група Україна" та "Інтер Медіа Груп" просять міжнародних телевізійних провайдерів вимкнути російські канали новин.

"Ми пропонуємо нашим партнерам вимкнути всі російські канали новин, щоб відверта російська пропаганда не виходила за межі самої Росії. Зокрема, просимо заблокувати та вимкнути мовлення цих каналів на європейських супутниках", - ідеться у зверненні.

Станом на 26 лютого канали всіх вищезгаданих українських медіагруп мовлять у форматі єдиного випуску новин під назвою "Єдині новини".

Медіагрупи по черзі надаватимуть безперебійну інформацію. До трансляції долучаться Збройні сили України, РНБО, Офіс президента України та інші урядові структури, від яких залежить перебіг подій.

"Ми об'єктивно та оперативно надаємо вичерпну інформацію з різних регіонів країни 24/7. Ми готові надати телевізійним провайдерам наш сигнал, тому просимо вас допомогти поширити цю інформацію", - наголошується у заяві.

Технічні параметри мовлення такі: супутник Astra 4A на 4,8 градуси E, транспондер 12130 (B22), вертикаль поляризації, частота 27500, FEC три чверті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

Samsung повернув собі лідерство на світовому ринку смартфонів у I кв. - IDC

Міноборони оцифрувало дані про чоловіків призовного віку, які можуть бути мобілізовані в усіх регіонах України - заступник міністра

СБУ з початку 2024 р. викрила 11 ворожих агентурних мереж - Малюк

Apple готує ШІ-процесори для оновлення всієї лінійки Mac - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА